Gå til sideinnhold
JM6

Gaver og sponsor

I Lillesands Sparebank har vi ingen eiere som skal ha sin del av overskuddet. Vi eies av våre kunder og er stolte av å gi tilbake til lokalmiljøet, i form av tilskudd og gaver til organisasjoner, lag og foreninger.

For oss er det viktig å være en sentral bidragsyter i lokalsamfunnet, og å støtte opp under et godt oppvekstmiljø. Som kunde i Lillesands Sparebank er du med på å gjøre hjertet av Sørlandet til et bedre sted å bo og leve. En rekke av tiltakene og arrangementene vi gir penger til er rettet spesielt mot aktiviteter for barn og unge.

Sponsing

Vi er sponsor for mange lag og organisasjoner i nærområdet. Fellesnevneren er fokuset på barn og unge. Vi er en engasjert sponsor og ønsker å utvikle et godt samarbeid med våre partnere.

Gavefondet

Hvert år deler vi ut gaver til arrangementer, lag og foreninger som skaper aktivitet og engasjement i lokalsamfunnet vårt. Søknadsfrist er 31. januar. Søknader blir behandlet på generalforsamlingen i mars og tilbakemelding blir sendt til e-posten du oppgir.

Stipend

I juni hvert år har vi stipendutdeling. Her deler vi ut stipend til unge mennesker som ønsker å utvikle sitt talent og realisere sine drømmer.

Våre stipendkategorier:

  • Forskning- og utdanningsstipend, 17-23 år.
    Beløp 10.000,-
  • Idrettsstipend, 15-20 år. Beløp 10.000,-
  • Sparris miljøstipend, 7-12 år. Beløp 10.000,-

Miljøpris

Lillesands Sparebank sin miljøpris utdeles årlig til et tiltak eller prosjekt som arbeider med miljøtiltak i lokalsamfunnet.
Beløp kr. 50.000,-
Søknadsskjema blir publisert i april og frist for å søke er 31. oktober 2023.

Covid 19 fondet

Lillesands Sparebank opprettet i forbindelse med Covid19 et eget fond. For oss har det vært viktig å sikre at frivillige lag og organisasjoner kan fortsette sitt viktige arbeid så snart det blir mulig å samles igjen. Den økonomiske krisen vil med stor sannsynlighet vare lenger enn helsekrisen. Mange familier vil få større utfordringer med å finansiere barnas fritidsaktiviteter, samtidig som sponsormarkedet for lag og organisasjoner vil være vesentlig mindre. Det ønsker vi i byens bank å hjelpe til med.

Grønn Foto Mote Sko Dame Instagram Innlegg

Gi oss tilbakemelding