Gå til sideinnhold
Hjem / Lån
LSB Diverse (28 of 47)

Lån

Enten du skal du kjøpe din første bolig, kjøpe noe nytt eller flytte boliglånet ditt – vi har gode og konkurransedyktige betingelser!

Livet forandrer seg, og det gjør behovene også. Vi er her for å støtte deg underveis og gi deg den beste kundeopplevelsen. Hos oss får du en egen kunderådgiver som følger deg opp, og hjelper deg å realisere planer og drømmer for fremtiden.

Jeg ønsker et tilbud

Det å samle bank og forsikring med konkurransedyktige betingelser er et fortrinn mange kunder ønsker i en hektisk hverdag. Vi tilbyr en totalpakke med lån, kort, forsikring, pensjon, eiendomsmegling og hjelp til investeringer – enkelt å ha én instans å forholde seg til.

På samme måte som Lillesand har vokst, har også banken vokst. Med våre kontorer i Grimstad og Høvåg ønsker vi å åpne døren for flere kunder.

LSB Diverse (5 of 47)

Priseksempel: Nom.rente fra 4,99 %, eff. rente fra 5,18 % , 2 mill., løpetid 30 år, etableringsomkostninger fra kr. 3.500,-. Kostnad kr. 1.860.612,-, totalt. 3.885.712,-.

Kan jeg flytte lånet mitt til Lillesands Sparebank?

Det kan du! I løpet av kort tid tar vi kontakt med deg angående din lånesøknad. Vi innhenter din skattemelding, lønnslipper og ditt gjeldsregister.

Stillingsutlysning regnskap SOME (1)

Vi deler overskuddet med deg

Som kunde i Lillesands Sparebank er du med på å gjøre hjertet av Sørlandet til et bedre sted å bo og leve. Kundeutbytte er en av våre måter å takke deg for tilliten.

LSB Diverse (22 of 47)

Spørsmål og svar

Hvor mye egenkapital må jeg ha?

Du kan låne opptil 85% av boligverdien, enten ved at du bruker oppspart egenkapital eller ved å stille sikkerhet i annen eiendom.

Hva koster et boligkjøp?
  • Tinglysning: Når du kjøper bolig må du registrere hvem som har lånt deg penger og at det er tatt sikkerhet i eiendommen. Koster rundt 500 kroner.
  • Dokumentavgift: Hvis du kjøper selveier, må du betale dokumentavgift på 2,5 % av det du kjøper boligen for. Det finnes ikke slik avgift på borettslag eller aksjeleilighet.
  • Fellesgjeld: Hvis du skal kjøpe deg inn i et borettslag eller aksjeleilighet, bør du sjekke fellesgjelda – hvor høy er den og hva dekker den? Dette må inn i budsjettet når du vurderer om du har råd til å kjøpe deg inn.
Hva er forskjellen på effektiv- og nominell rente?

Effektiv rente er lånerente pluss gebyrer. Nominell rente er renten på lånet. Den effektive rente øker ved lavere løpetid på lånet.

Hvor lenge er lånetilbudet gyldig?

Finansieringsbeviset er gyldig i en måned.

Hvor mye kan jeg låne?

Hovedregelen er 5 ganger inntekt, og du må betjene lånet. Det er også viktig å huske på at du kan låne opp til 85% av boligverdien, så egenkapitalen er også viktig.

Kan jeg flytte lånet mitt til Lillesands Sparebank?

Det kan du! I løpet av kort tid tar vi kontakt med deg angående din søknad. Vi innhenter din skattemelding, lønnslipper og ditt gjeldsregister. Søk boliglån hos oss i dag!

Hva er et finansieringsbevis?

Et finansieringsbevis er en bekreftelse på hvor mye du kan få i lån hos oss, og hvor mye du kan by på en bolig. Dette er vurdert ut i fra inntekt, betjeningsevne og din egenkapital eller annen sikkerhet.

Hva er fellesgjeld, og hva må jeg tenke på?

Fellesgjeld er lån knyttet til bygget i et borettslag. Denne kan variere i størrelse, og har en månedlig kostnad, ofte kalt husleie. Du må også ha mer egenkapital hvis du kjøper bolig med fellesgjeld.

Gi oss tilbakemelding