Gå til sideinnhold
171207_Vipps2163_F1_v2

Vipps for bedrifter, lag og foreninger

Vipps er perfekt enten du har en mindre bedrift eller driver innsamling til idrettslaget.

Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto. Med appen for bedrifter åpner det seg mange nye muligheter.

Med Vipps kan du:

  • Be kundene dine om penger
  • Laste ned rapporter
  • Få full oversikt over alle innbetalinger
  • Aktivere plasseringer og komme høyere opp i søkefeltet
  • Aktivere utsjekk og få kontroll på om kundene har betal

Vippsnummer gjør det enklere

Når du bestiller Vipps Bedrift får du tildelt et Vippsnummer.  Det kan brukes i stedet for telefonnummer når kunden skal betale for et kjøp. Dermed er det nesten som å vippse en venn. Kunden slipper å gå med kontanter eller lete etter et sted å ta ut penger – bedriften få pengene rett på konto.

Vipps til lag og foreningen?

Slik gjør du det, steg for steg:

  1. Fyll ut bestillingsskjemaet
  2.  Når bestillingen er fullført, får du en bekreftelse på e-post om at din Vippsprofil er aktiv. Når avtalen er signert av deg og verifisert av oss kan du ta i bruk Vipps for betaling.
  3. Alle som bestiller Vipps får tilsendt en pakke med markedsmateriell. Pakken sendes innen en uke etter bestilling.
  4. Du får også tilsendt oppgjørsrapport med informasjon om salgene du har gjort. Oppgjør skjer daglig, men du velger selv om du får e-post daglig, ukentlig eller månedlig.

Alle har med seg mobilen, og over 3 millioner nordmenn har til nå lastet ned Vipps. Det koster ingenting å bli kunde. Du betaler bare for bruken, se priser.

Vipps eFaktura – raskere og enklere fakturering

Vipps samarbeider med de fleste økonomisystemer for å gi deg muligheten til å sende regninger til kundene dine på den enkleste måten. Alt du trenger er et mobilnummer, så kommer regningen til betaling både i Vipps og i nettbanken.

Nå kan du sende en regning til nesten alle som har Vipps. Flere millioner nordmenn kan motta en regning i Vipps eller nettbank.

Med Vipps eFaktura kan kundene betale regningen dine når og hvor de vil.

Du får kjappere innbetalinger og bedre likviditet.

Regning-varsel og KID-nummerfritt for kunden

Kunden slipper KID, kan selv velge hvilken bankkonto de vil betale fra, og se saldoen ved godkjenningssøyeblikket. Hos dere havner betalinger fra Vipps sammen med alle andre innbetalinger i oppgjørsfilen, slik dere er vant med. Enkelt for kunden og raskt, enkelt og lønnsomt for din bedrift.

For mer info: Vipps eFaktura

Vipps på Nett og Hurtigkasse

Trygt og superenkelt

Alt kunden trenger er mobilnummeret sitt, så sendes de til Vipps og betalingen er i boks. Helt kortfritt. Ingen kortnummer, utløpsdato og CVC – alt gjøres med et tastetrykk på mobilen.

Kjappere blir det ikke

Kunder forlater handlekurven hvis utsjekken blir for lang. Utsjekken blir minimal med Hurtigkasse der kunden slipper å taste inn navn, leveringsadresse og kontaktinformasjon – alt hentes fra Vipps.

17

Få Vipps gjennom din betalingsleverandør?

Gi oss tilbakemelding