Gå til sideinnhold
AG

Deler ut kundeutbytte for første gang

Generalforsamlingen vedtok at Lillesands Sparebank utbetaler kundeutbytte til kunder med innskudd og lån i banken.

– Vi eies av våre kunder, og det å kunne gi tilbake direkte til kundene er noe vi er stolte av!

Banksjef Anne-Grethe Knudsen

– Det er krevende tider for mange, da er det ekstra gledelig å kunne dele ut kundeutbytte. Det er ikke garantert at vi får det til hvert år, men det er et mål for oss, sier Knudsen. 

Det er generalforsamlingen som hvert år tar stilling til om banken skal utbetale kundeutbytte, og hvorvidt det blir betalt ut avhenger av det årlige resultatet, egenkapitalen og likviditeten til banken. Generalforsamlingen ble avholdt 16 mars.

Hovedbilde

Fortsatt like mye til lag og foreninger 

– For oss i Lillesands Sparebank er det viktig å være en sentral bidragsyter i lokalsamfunnet. Dette viser vi i praksis gjennom blant annet sponsing, gavefondet, utdeling av stipender og miljøpris, forteller Knudsen engasjert.

Årlige tilskudd og gaver til lokale lag og foreninger, muliggjort av bankens overskudd, har vært med på å lokalmiljøet et rikt og variert kulturliv i flere tiår. 

– Noen lurer kanskje på om det blir mindre til lag og foreninger nå som vi gir kundeutbytte. Det blir det altså ikke, forsikrer Knudsen. 

Sjekk hvor mye du kan få i utbytte

Utbyttekalkulator

kr
Inntil 2 000 000,-
kr
Inntil 2 000 000,-
Beregnet utbytte:

Utbyttekalkulatoren gir deg en pekepinn på hva du kan få i kundeutbytte, og baseres på hva du har hatt i snitt av innskudd og lån, fra dag til dag i gjeldende år.

Hvordan beregnes kundeutbytte?

Utbyttet er basert på hvor mye kunden har i lån og innskudd og hvor lenge de har vært kunde det gjeldende året. Både privatkunder og bedriftskunder får kundeutbytte, og for 2022 utgjør det opptil 9000 kroner. Kundene får sitt utbytte inn på konto i mai.

Kundeutbyttet er skattepliktig både for privatpersoner og bedrifter.

Gi oss tilbakemelding