Gå til sideinnhold
LSB Ansatte (4 of 70)

Hils på Roald – vår nye kunderådgiver i Grimstad

– Jeg er stolt over å jobbe i en bank som bidrar positivt i lokalsamfunnet vårt.

Design uten navn (1)

Roald Tveit er en utadvendt Grimstadkar som tviholder på at alder bare er et tall, for øyeblikket 57. Han har lang erfaring som kunderådgiver og gleder seg til å få kunder inn på kontoret i Grimstad.

– Penger og økonomi er noe av det mest private vi mennesker har, og det kreves en stor grad av tillit for å forvalte det ansvaret. Vi selger et produkt som alle trenger, og det er mange tilbydere – så det er viktig å få frem hva som skiller oss fra andre banker i bransjen, mener Roald, og trekker frem engasjementet i Lillesands Sparebank.

– Banken er en stor bidragsyter i lokalsamfunnet, og engasjementet kommer fra alle ansatte som jobber her, sier Roald. Han opplever å ha blitt veldig godt tatt i mot av sine kollegaer og gleder seg til å bli enda bedre kjent.

LSB Diverse (8 of 47)

Roald fyller opp energikontoen sammen med andre mennesker, men trives også i sitt eget selskap – noe han fikk testet ut på et seks måneder langt eventyrseilas fra Samos til Karibia i 2016.
– Det er noe av det fineste jeg har gjort, smiler Roald, som riktignok hadde besøk av flere venner om bord i løpet av turen.

«I den grad jeg skal komme med noe livsvisdom så synes jeg at alle burde gjøre et eller annet helt annerledes i løpet av livet, som skiller seg fra hverdagen – det skaper gode opplevelser og unike minner»

Generelt er han glad i naturen og drar gjerne på fjellet både vinter og sommer, kanskje aller helst sistnevnte. I tillegg liker han å sykle, både offroad og på landevei, og skal delta på Color Line Tour i begynnelsen av juni.

– Jeg er litt usikker på formen, men har bestemt meg for å klare tidsmålet vi har satt oss i puljen, og så er det jo lettere når man sykler sammen som et lag, ler han.

Roald er også engasjert i Redningsselskapet og er frivillig mannskap på redningsskøyta Askeladden, som er stasjonert i Lillesand.

– Det å hjelpe mennesker som virkelig trenger det, er et utrolig givende arbeid, forteller han, og legger til at det er en aktiv og spennende måte å bidra til frivilligheten på.

– Det betyr mye å få bidra til at mennesker oppnår drømmene sine.

LSB Diverse (4 of 47)

Har du spørsmål om boliglån eller ønsker du økonomisk rådgivning?

Ta kontakt med Roald for en
hyggelig prat!

Gi oss tilbakemelding