Gå til sideinnhold
Hipp hipp hurra

Kjære kunder – tusen takk!

Denne uken feirer vi at Lillesands Sparebank er 170 år. Men det vi egentlig feirer, som vi er aller mest glade for, er at vi fremdeles, etter alle disse årene, er det naturlige valget for kundene våre.

I mange generasjoner har lillesandere funnet veien til oss for å søke råd og trygghet i økonomiske spørsmål. Det er vi stolte av, og det har vi lyst til å takke dere for.

Og dere gjør det så lett å tro på Lillesand! For det gjør vi – vi tror virkelig på byen vår, og på mulighetene som ligger foran oss. På alle som vil noe og som gjør noe med det, og som er med på å gjøre Lillesand til et godt sted å bo og et godt sted å drive. Vi føler oss heldige som får være en støttespiller til så mye av det spennende som skjer rundt oss.

Når man har drevet med noe i 170 år, er det fint å kunne si at vi er dypt forankret og står støtt. Det er godt å se seg tilbake og vite at det er en grunn til at vi har tillit hos kundene våre. At vi oppleves som nære nok, små nok – og store nok, til å være den dere velger å rådføre dere med om egen økonomi. Enten du er ny i byen eller «har fått oss inn med morsmelka», om du låner penger for første gang eller har formue du ønsker å plassere, om du driver, eller vil starte, en bedrift.

«Den tilliten kundene viser oss tar vi aldri for gitt»

Når økonomien, verken hjemme eller på verdensbasis, er helt til å kjenne igjen, er det viktig at vi som bankforbindelse er det. Der kommer den trygge forankringen som lokal sparebank inn. Samtidig strekker vi oss etter nye mål, og omstiller oss for å være det naturlige valget for fremtidige kunder. Og det er det som motiverer oss for de neste 170 årene.

Husk at selv om mer av dialogen med banken foregår digitalt, har vi åpen dør. Vi har veldig lyst til å se deg og ta en prat om din økonomi. Det er jo derfor vi er her!

Takk for at dere velger oss.

Hipp hipp hurra

Gi oss tilbakemelding