Gå til sideinnhold
IMG_9579

Hurra – vi har fått Anette på laget

– Jeg motiveres av at banken er synlig og aktiv i lokalsamfunnet vårt.

IMG_9584

Anette Fahlstrøm er vår smilende blide kredittcontroller, født og oppvokst i Drammen – men med hjertet i Lillesand. Med seg i bagasjen har hun lang erfaring som kunderådgiver i bank, kompetanse som kommer godt med i hennes nye rolle som kredittcontroller.

– Jeg er veldig glad i mennesker og liker å kunne hjelpe til, sier Anette, som allerede har rukket å bli godt kjent med kollegaene i banken.

Bilde1

Som kredittcontroller er en av oppgavene å forenkle arbeidshverdagen til kunderådgiverne, som stadig får mer ansvar og nye lover og regler å forholde seg til.

– Jeg skal bistå kunderådgiverne og sørge for at de har det de trenger av kompetanse og verktøy, for å gi en god kundeopplevelse, forteller Anette engasjert.

– Jeg ser frem til å fordype meg i kreditt, et fag jeg synes er spennende og det stadig skjer utvikling, forteller hun.

På fritiden liker hun å bade, vinter som sommer, og det var nettopp nærheten til sjøen som gjorde at hun og mannen valgte å etablere seg i Lillesand i 2016.

– Det er noe helt spesielt med havet, og badingen gir både ro og energi på samme tid, mener Anette, som ikke legger skjul på at slike stunder også er etterlengtet egentid.

Hjemme har hun nemlig to jenter på 4 og 7 år, noe som innebærer til tider hektiske hverdager.

– Det beste jeg vet er å starte lørdagen med et morgenbad, da er jeg klar for hva enn helgen måtte bringe, smiler hun.

Bilde3

Gi oss tilbakemelding