Gå til sideinnhold
IMG_5447

Hils på Jakob, vår nye kollega i banken

– Jeg gleder meg til å møte mange forskjellige mennesker og hjelpe kundene med det de trenger.

IMG_5422

Jakob Edelsteen Gaustad er en skikkelig Lillesandsgutt og har vendt snuten hjem igjen etter tre år i Haugesund.

– Vestlandet var fint og det er godt å komme seg ut litt, men ingenting slår jo Sørlandet, innrømmer Jakob, som er glad for å være tilbake i Lillesand.

Jakob er ikke et helt ukjent ansikt i banken. Han startet nemlig som sommerhjelp i fjor hvor han bidro med ulike arbeidsoppgaver, og har også tatt i et tak når han har vært hjemme i skoleferiene. Nå skal han jobbe som både kunderådgiver og bankvert som innebærer mye kundekontakt, noe han gleder seg stort til.

– Jeg er veldig glad i mennesker og får energi av å møte og prate med folk, forteller han engasjert og trekker også frem arbeidsmiljø som en viktig faktor.

– Arbeidsmiljøet betyr nesten alt. Det er en glede å komme på jobb hver dag og bli møtt av smilende fjes og hyggelige folk her i banken.

Gode skussmål fra kollegaer

Siden Jakob allerede har jobbet i banken en stund, har vi rukket å bli godt kjent med han. Kollegaene bruker ord som alltid smilende, pliktoppfyllende og svært vittig når de beskriver han.

– Jakob er en skikkelig bra fyr. Det er fint å få inn unge øyne som ser ting fra et annet perspektiv. Han er opptatt av kundens behov og bidrar også til et positivt arbeidsmiljø i banken, sier leder for daglig bank, Morten Arentz-Grastvedt.

IMG_5431

Ikke født med ski på beina

Sommeren er Jakobs definitive favorittårstid og han er glad i å bade og å være ute i båt sammen med gode venner. Når det kommer til vinteraktiviteter har han nylig prøvd seg på langrennsski, noe som endte med knall og fall.

– Jeg er nok ikke noe naturtalent på ski, ler Jakob. Målet er å fullføre én mil sammen med kollegaer i banken på Hovden Tour i mars.

– Jeg får satse på like god hjelp underveis i løypa som jeg har fått i opplæringen her i banken, sier Jakob håpefullt.

Trenger du hjelp med kort, nettbank eller BankID?

Ta kontakt med Jakob for en hyggelig prat!

Gi oss tilbakemelding