Gå til sideinnhold
IMG_7548

Hils på Camilla – vår nye bedriftsrådgiver på forsikring

Med sin løsningsorienterte tilnærming og genuine glede for å hjelpe andre, er Camilla en god tilvekst til banken vår.

– God rådgivning er alfa omega, det gir så mye å ha kontakt med kundene!

IMG_7545

Banken er et sted hvor kundene kommer inn og hvor nærhet til menneskene er i fokus. I sin nye rolle som bedriftsrådgiver på forsikring, har Camilla funnet et sted hvor hun virkelig føler seg hjemme.

– Når jeg setter meg i bilen tirsdag morgen, så smiler jeg, sier hun med entusiasme. Hun beskriver arbeidet som en del av en stor familie, med et godt samarbeid og positive medarbeidere som alle bidrar til et fantastisk samhold.

Camilla har en bakgrunn fra retail, og hennes erfaring med kundekontakt er en av hennes største styrker. Hun elsker å møte nye mennesker og bygge relasjoner, noe som gjenspeiler seg i hennes engasjement for kundene.

– For mange kan bankarbeid virke kjedelig, men det er en utrolig viktig jobb å gi råd og ivareta kunden, forklarer hun.

IMG_7562

Camilla er født i Bergen og oppvokst i Klepp, men livet skulle ta henne videre. For 27 år siden, flyttet hun til Kristiansand, og det var her hun etablerte seg for alvor.

Når Camilla snakker om sin oppvekst, er det med et smil om munnen. Sommerdagene på idylliske Ågerøya står ut som de beste. Hun tilbrakte mye tid i Lillesand. Hver sommer, fra mars til oktober, var helgene dedikert til å nyte livet på hytta. Barndommens minner er fylt med solfylte dager, turer med traktoren og stell av hønene – aktiviteter som bygde grunnlaget for hennes sterke bånd til naturen og det praktiske livet på landet.

For hun er en aktiv person som elsker å være ute i naturen, gjerne sammen med hunden sin Kiro. Der nyter de lange fjellturer og driver også med sportrening.

Har du spørsmål om forsikring for bedrifter?

Ta kontakt med Camilla for en
hyggelig prat!

IMG_7545

Gi oss tilbakemelding