Gå til sideinnhold
Tobias H. Aanesen 1

Hils på årets idrettsspirer!

Hvert år deler vi ut stipend til unge mennesker som ønsker å utvikle sitt talent og realisere sine drømmer.

For oss er det viktig å være en sentral bidragsyter i lokalsamfunnet, og å støtte opp under et godt oppvekstmiljø. Vi ønsker å være med på å gjøre hjertet av Sørlandet til et bedre sted å bo og leve.

En rekke av tiltakene og arrangementene vi gir penger til er rettet spesielt mot aktiviteter for barn og unge.

MicrosoftTeams-image (2)

I år er vi så heldige å bli enda mer kjent med Martha, Tobias, Thomas og Kristian. De har alle fått tildelt vårt idrettsstipend og vi skal følge dem videre på satsingen deres. Det ser vi frem til!

Martha Omdal

Martha er 16 år og bor i Lillesand. Hun startet sin karriere allerede som 6 åring der både håndball og fotball var i fokus. I dag spiller hun håndball i AK28 og fotball i Randesund IL. Martha sine drømmer er å spille i toppserien eller i utlandet. Om hun velger å satse fullt på fotball eller håndball vet hun ikke enda, men hun er målrettet og tenker langsiktig i treningsarbeidet sitt.

Martha Omdal 1

Thomas Torkildsen

Thomas er 16 år og driver med skiskyting. Han trener fem til seks dager i uken og for å satse videre går han nå på Sirdal videregående skole som er et skigymnas i Tonstad. Han har det siste året deltatt på flere nasjonale konkurranser og drømmer om å kunne gjøre gode plasseringer i Norgescup.

MicrosoftTeams-image (4)

Tobias H. Aanensen

Tobias er 15 år å trener skiskyting for Birkenes IL. Nå går han også på Sirdal VGs der han jobber videre med satsingen. Han har holdt på med skiskyting siden han var 8 år og i 2022 mottok han prisen «Årets skiskytter 2022» fra Birkenes skiskyting. Drømmen til Tobias er å komme på landslaget.

Tobias H. Aanesen

Kristian Markussen

Kristian er en ung og talentfull golfspiller fra Lillesand. Han har viet mye tid og energi til å utvikle sine ferdigheter for å nå sitt fulle potensial i golf. Han har de siste årene trent 25-30 timer i uken for å bli en av de beste i sin aldersgruppe. Kristian sitt store mål er å komme inn på et collegelag i USA.

MicrosoftTeams-image (3)

Gi oss tilbakemelding