Gå til sideinnhold
IMG_7598

Festaften for frivilligheten og utdeling av årets ildsjelpris

Onsdag 26. april arrangerte vi en heidundrende festaften for de som skaper aktivitet og engasjement i lokalsamfunnet vårt. Det var både inspirerende og rørende å se mangfoldet av lag og foreninger som alle står på og bidrar til at hjertet av Sørlandet er et godt sted å bo og leve.

Adm banksjef Anne-Grethe Knudsen åpnet kvelden med å ønske alle velkommen.

«I dag skal vi feire det mangfoldet vi har i hjertet av Sørlandet.

Vi skal heie frem hverandre. Vi trenger hverandre og sammen får vi til så mye mer. Det gleder oss å gi dere frivillige en ekstra klapp på skulderen som takk for innsatsen.»

IMG_7587

Artist og fiolinist Marie Klåpbakken, kjent fra blant annet «Hver gang vi møtes» underholdt med flere innslag gjennom kvelden – her sammen med barnekoret.

IMG_7590

Marie Klåpbakkens fengende toner ble akkompagnert av nydelige dronebilder – filmet av Jacobsen Media

Mange lag og foreninger hadde sendt inn videohilsen som ble vist på storskjermen i salen. En fin måte å synliggjøre mangfoldet av de som skaper aktivitet og engasjement i lokalsamfunnet vårt.

Vi eies av våre kunder og gir tilbake til lokalmiljøet. Årlige tilskudd til lag og foreninger, muliggjort av bankens overskudd, har vært med på å gi byen vår et rikt og variert kulturliv.

Sofaprat

Økonomisjef Morten Arentz-Grastvedt var programleder og fikk besøk av Kari Berntsen (LillesandsDa’ene), Hakeem Teland (Padlegleden), Bjørnar Heldal (Sup & Stup) og Tor Berthelsen (Lillesand Idrettslag). Det ble en engasjerende samtale om viktigheten av aktivitet og gleden av å skape noe for andre.

IMG_7616

Storslåtte volleyballplaner

Sandvolleyballtrener Jetmund Berntsen roste Lillesand for sine sandvolleyballplaner og fortalte om viktigheten av å ha noen som tror og tør å satse.

IMG_7625

Vårt siste sponsorat

Sykkeltalentet Ane Iversen fra Høvåg, er regjerende norgesmester på tempo og satser mot både VM og OL.

IMG_8413

Årets ildsjel – Kari Berntsen, leder av LillesandsDa’ene i 18 år

Prisen tildeles en person som har gjort en ekstraordinær innsats
for å skape aktivitet og engasjement i lokalsamfunnet,
og som bidrar til at hjertet av Sørlandet er en god plass å leve.

20230522_084253261_iOS
IMG_7581
IMG_7598

Gi oss tilbakemelding