Gå til sideinnhold
Design uten navn

BankID-app erstatter BankID på mobil

For deg som må ha nytt SIM-kort i forbindelse med mobilbytte eller bytte av mobiloperatør, vil det derfor være lurt å laste ned og aktivere appen før du bytter SIM-kort.

Med BankID-app får du en raskere og sikrere innlogging.

Hvis det er lenge siden du har brukt kodebrikken, kan det hende at din BankID har utløpt. Sjekk om du har en aktiv ordinær BankID via «Min BankID» øverst til høyre på bankid.no 

BankID-appen oppdateres

BankID er i gang med å legge ut ny versjon av BankID-app. Dette skjer som følge av at BankID nå har blitt et eget selskap sammen med BankAxept.

Det innebærer at Apple-brukere må laste ned og aktivere appen på nytt.

Det er veldig enkelt da du kan bruke den gamle versjonen til å aktivere den nye.

Hvordan kommer jeg i gang med ny app?

Åpne den nåværende BankID-appen din og følg veiledningen der. Da vil du automatisk bli sendt videre til App Store for å fullføre nedlastningen av den nye versjonen. Deretter følger du resten av stegene i veiledningen, og så er du klar på et par minutter. Aktivering av ny app krever kun en innlogging med BankID-passordet ditt. 

gammel-app---ny-app

Pass opp for svindelforsøk

Det er kun gjennom BankID-appen at du kan starte denne prosessen. Du vil ikke motta noen lenker fra oss, og verken vi eller BankID vil bruke SMS, 
e-post eller telefonoppringninger for å informere om dette. Får du en slik henvendelse, er det et svindelforsøk. Husk at du aldri skal dele dine BankID-opplysninger med noen.   

Får du opp dette varselet fra appen, er det en legitim melding. Den sendes fra appen og minner deg på at du skal aktivere appen på nytt.

forste-push

Gi oss tilbakemelding